MURINJO OTKRIO: Puklo prijateljstvo, Matić mu radio iza leđa
Foto: EPA/EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Nemanja Matić je nedavno potpisao za francuski Ren, a na "Olimpiku" su računali da će imati važnu ulogu kod Žozea Murinja.

Čini se da je takvim raspletom situacije najrazočaraniji upravo Murinjo koji je srpskog veznog fudbalera dovodio u tri kluba u kojima je radio.

Ostvarili su saradnju u Čelsiju pa u Junajtedu i na kraju u Romi, ali je "puklo" nakon transfera u Ren.

- Mislim da je Nemanja taj koji mora nešto da kaže ako želi. Nakon što sam čuo reči direktora Rena, mislim da ne treba ništa više da kažemo na to. Otkrio je da pregovaraju više od mesec dana, tu nema šta da dodam - rekao je potpuno rezignirani Murinjo kada je shvatio da mu je Matić "radio iza leđa" da bi dobio što bolji ugovor u Renu, gde na njega računaju najmanje dve, a možda i čitave tri sezone.

SVE JE OTKRIVENO Evo zašto je Nemanja Matić otišao iz Rome

MATIĆ POTPISAO Srpski fudbaler i zvanično novi igrač francuskog prvoligaša (VIDEO)

FRANCUZI U EKSTAZI Matić sleteo u Bretanju (VIDEO)

Murinjo je rekao da je Matićev odlazak nešto što nisu očekivali i da je klub iz Rima dosta izgubio, ali je ekspresno reagovao jer su doveli Leandra Paredesa i Renata Sančeza.

- Stigla su dva igrača koja još nisu fizički spremna, ali mi smo zadovoljni i ako ih vratimo biće nam od velike pomoći. Ne razgovaramo svaki dan o onima koji su otišli, još uvek postoji porodica - zaključio je Portugalac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
NIKOLAKRAJINALONDON

19.08.2023 23:52

Matic i Mitrovic na ne bas slavan nacin promenili klubove .