Dejvid Bekam
Foto: EPA/EPA-EFE/MARK HUMPHREY

Inter iz Majamija na krilima Leonela Mesija osvojio je prvi trofej u svojoj istoriji nakon što su savladali Nešvil u finalu američkog Liga kupa. Mesi je ponovo bio glavni junak, ali u centru pažnje našao se i Dejvid Bekam, koji nije mogao sakriti svoje emocije nakon pobede.

Dejvid Bekam

EPA-EFE/MARK HUMPHREY

 

Inter je nakon penala uspeo da pobedi Nešvil, a meč je ponovo obeležio Lionel Mesi koji je postigao spektakularan pogodak za 1:0.

Nešvil je uspeo da dođe do 1:1, što je bio rezultat regularnog dela meča, ali u penal seriji na kraju je uspešniji bio Inter koji je osvojio svoj prvi trofej u svojoj kratkoj istoriji.

Mesi je na kraju dobio nagrade za igrača turnira i najboljeg strelca, ali sve je oduševio kada je skinuo kapitensku traku i stavio je oko ruke DeAndrea Jeldina koji je bio kapiten Intera pre njegovog dolaska u klub.

Taj potez ostavio je Jeldina, ali i fudbalsku javnost bez teksta, a na kraju su njih dvojica zajedno podigli trofej u vis.

Takođe, u centru pažnje bio je i vlasnik kluba iz Majamija, Dejvid Bekam, koji nije mogao da sakrije svoje emocije nakon što je njegov tim došao do prvog trofeja u istoriji.

Bekam je meč pratio iz lože sa suprugom Viktorijom, a po završetku je odmah došao na teren. Nije mogao da sakrije svoje emocije i suze, te se videlo koliko je ponosan što je njegov projekat uspeo nakon vrlo kratkog postojanja da osvoji prvi trofej.

U centru pažnje bila je i njegova supruga Viktorija koja ne pokazuje često svoje emocije, ali ovaj put ni ona se nije mogla suzdržati. Bekam je prvo otrčao Mesiju u zagrljaj, a iza je odmah bila Viktorija koja je takođe zagrlila Argentinca i čestitala mu na sjajom uspehu.

Treba istaći da je Mesi osvajanjem ovog trofeja postao i najtrofejniji fudbaler u istroiji ovog sporta. Mesi je u dosadašnjoj karijeri osvojio čak 44 trofeja i sa trona skinuo nekadašnjeg saigrača Danija Alveša.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading