Stadion Enfild
Foto: AP/AP/Laurence Griffiths

Na utakmici između Šefild Venzdeja i Sanderlenda odigranoj u petak navodno desilo nešto nedopustivo. Kako piše BBC, policija istražuje pozadinu priče, nakon što su se na društvenim mrežama pojavile slike dvojice navijača Šefilda koji su se smejali malenom dečaku Bredliju Lauriju, koji je preminuo od kancera u 6. godini.

Fotografija je navodno nastala na "Hilsborou" u petak, a Bredli je bio veliki navijač Sanderlenda. Nažalost, nije uspeo da se izbori sa teškom bolešću i poslednje dane svog života proveo je zajedno sa svojim timom.

ŠAMPION OSETIO "UGRIZ VUKA" Vulverhempton neneo prvi poraz Mančester sitiju ove sezone u Premijer ligi, Junajted ne ume ni na "Old Trafordu", Arsenal se igrao

Klub je momentalno rekao da će da istraži ove navode zajedno sa policijom Južnog Jorkšira.

- Oštro osuđujemo ovo odvratno i zaista gnusno ponašanje - rekao je PR Šefild Venzdeja i dodao:

- Možemo samo da se izvinimo stresu koji je proživela Bredlijeva porodica zajedno sa prijateljima zbog ovog čina - dodao je on.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading