DO 15. GODINE PIŠKIO U KREVET As Reala ispričao najveći blam iz mladosti

06:00 | 01-05-2024

Fudbal 0

Antonio Ridiger dao je zanimljiv intervju u kome je govorio o životu i karijeri, ali i iskreno priznao kakav problem je imao u detinjstvu. Mnoge je iznenadio odlučnošću da ga sa svima podeli.

FK Real Madrid
EPA-EFE/ESTELA SILVA

Ridiger je poznat kao veliki ratnik na fudbalskom terenu. Ne popušta protivničkim igračima i voli da ih provocira na razne načine, ali mnogi kažu da je van terena totalno drugačija osoba. Poznato je da je defanzivac Reala itekako posvećen porodici i veri što često pokazuje objavama na društvenim mrežama.

Ovaj put Ridiger se našao u centru pažnje jer se pojavio video iz intervjua koji je nedavno dao. Tako je otkrio da je portugalski defanzivac Pepe njegov idol kada je fudbal u pitanju, i da je Serhio Ramos najbolji defnazivac svih vremena. Takođe, smatra da je Džud Belingem trenutno najbolji igrač na svetu, a što se tiče najboljeg fudbalera svih vremena poručio je da je to Zinedin Zidan.

Ali, jedan detalj posebno je bio interesantan. Novinar ga je pitao da podeli neku anegdotu iz detinjstva, ali niko nije bio spreman na ono što će Ridiger odgovoriti.

- Anegdota? Piškio sam u krevet do 15 godine. Istina je. Nije to nešto čega treba da se stidiš, ok stideo sam se tada, ali to je život i šta se može - rekao je Ridiger.

Kroz smeh je još poručio da je problem rešio tako što je prestao da pije vodu posle 20 sati uveče.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading