Miroslav Lazanski
Youtube printscreen
Miroslav Lazanski

Printscreen

Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen

Amasador Srbije u Moskvi nikada nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde, a gostujući u emisiji "Fokus" na pitanje "Da li je baš zbog toga ona obojena u crveno-bele boje" dao prikladan odgovor.

- Pa jeste. Iskoristili smo situaciju kada nema ma puno diplomatskih kontakata i neće niko ni sa kim da se sreće, našao sam sponzore, to su gospodin Miša Zdravković iz Brusa, gospodin Zoran Vuković, gospodin Jevđević, braća Bajramović iz Novog Pazara... Država Srbija u rekonstrukciju ambasade u Moskvi nije dala nijednog jedinog dinara, a uloženo je 350.000 evra. Zgrada ambasade, 184 prozora nisu imali lim, kapalo je na beton. Mi smo sve to obnovili, promenili, fasadu napravili ne običnu već plasitificiranu da možete da je perete - pohvalio se Lazanski.

Zašto crveno-belu?

- Meni se učinila ta kombinacija crvenih i belih pruga... Ja navijam za Crvenu zvezdu i hajde kad već odlučujem neka bude. Mada su mi oba domara u ambasadi partizanovci i prihvatili su to korektno - poručio je Lazanski.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Stojan

29.10.2020 16:45

Ko zna koliko je ovakvh koji nas "predstavljaju" u svetu?! Secam se skandala u Parizu kada je nas ambasador promenio pozore na zgradi ambasade koja je pod zastitom francuske drzave i ugradio bele PVC prozore.Naravno,morali su da se vrate stari prozori, a sve placeno nasim parama!