Takuma Asano (Partizan)
FK Partizan
Takuma Asano (Partizan)

FK Partizan

Takuma Asano (Partizan), Foto: FK Partizan

Crno-beli su sinoć u 25. kolu Superlie u Humskoj pobedili Vojvodinu (2:0) za 13. prvenstveni trijumf u nizu, a Asano je bio strelac oba gola.

- Veoma sam srećan, ali prvenstveno zbog tima i rezultata koje postižemo. Ništa ne znači ako ja dam dva gola i budem igrač utakmice, a mi tu utakmicu izgubimo. Ponosan sam što timski guramo dalje i ostvarujemo pobede. Srećan sam, naravno i zbog svoje porodice koja sve prati - rekao je Asano za klupski sajt.

Vojvodina je dobra ekipa sa kojom se uvek namučimo kada igramo, a znamo da smo beležili loše rezultate u Novom Sadu i izgubili trofej Kupa u Nišu, kaže Asano.

- Vojvodina je i dalje odličan tim, a pobedili smo jer je ovo sada drugačiji Partizan. Šef nas uči da sa jedne strane budemo "skromni“, nikome se ne preti, da gledamo samo sebe i da imamo cilj ka kome idemo. Svaka utakmica, svaki tim u ligi je za nas najvažniji. Pitanje je samo da li je nešto lakša ili teža prepreka. Ali, svi vole da pobede Partizan, to se vidi i na prijateljskim utakmicama, a kamoli u prvenstvenim. Naše je da budemo u formi, slušamo i budemo svi za tim. Duh, borba i zajedništvo krase ovaj tim - zaključio je Asano.

Pročitajte još: