Sofija Milošević i Luka Jović
Instagram/lukajovic
Sofija Milošević i Luka Jović, Foto: Instagram/lukajovic

Jedan od najčitanijih listova je pre svega pojasnio situaciju - kako se igrač Reala našao u velikim problemima, posle izlaska iz karantina u želji da vidi svoju, kasnije će se objaviti, trudnu devojku Sofiju Milošević.

"San" zatim kreće sa osvrtom na sve bivše momke 29-godišnje manekenke. Prvi je očekivano Adem Ljajić, bivši igrač Fiorentine, Rome, Torino, sada u Bešiktašu. Navode da se očekivao brak, te da su bili miljenici srpskih medija, ali da su 2018. raskinuli posle tri godine veze. 

Spominju i "romansu" sa Viktorom Troickim, te da je bila povezivana sa Duškom Tošićem i hrvatskim internacionalcem Antom Rebićem.

U narednom poglavlju se piše o njenoj karijeri. Sa 175 cm i dugim nogama je primećena još sa 14 godina, a uspela je da se probije do modnih pista Njujorka i Milana, radivši pre svega za robnu marku Moskino i dizajnera Džeremija Skota.

Onda je došao i "sočan" deo - skandali!

Konkretno, ispričali su ovdašnjim medijima poznatu priču o Luki koji ostavlja majku njegovog prvog deteta, sina Davida, Anđelu Manitašević, a da se uveliko paralelno viđao sa Sofijom, što sam fudbaler poriče.