Geret Bejl
AP/Paul White
Geret Bejl

AP/Paul White

Geret Bejl, Foto: AP/Paul White

Nedeljama mediji nagađaju o sudbini Gereta Bejla u Madridu. Velšanin je stigao u Real 2013. godine za svetski rekord u tom trenutku, osvojio je četiri Lige šampiona i jednu titulu u La Ligi, ali je pre svega zbog povreda pao u drugi plan prethodnih godina. Nije uspeo ni da iskoristi odlazak Kristijana Ronalda, mediji ga redovno sele van kluba, ali Velšanin je ugovorom vezan za klub do juna 2022. godine i nema nameru da promeni sredinu.

Svestan je da bi morao da pristane i na smanjenje plate ukoliko bi napustio Real, a kako je njegov agent nedavno izjavio, navikao se na život u Madridu, uživa u gradu i golfu na španskim terenima. Timovi iz Premijer lige su veoma zainteresovani za njegove usluge, posebno Mančester junajted i bivši klub Totenhem, ali je, kako stoje stvari, vrlo mala šansa da se Geret Bejl vrati na Ostrvo u ovom trenutku.

- Nemam pojma kolika je njegova vrednost. Ima poprilično visoku platu i jako mu je važno kojim pravcem će ići u životu. Na to ne možete da stavite cifru. Na klubovima je da odrede koliko bi ga platili. Kao što sam uvek i govorio, on je sasvim srećan u Madridu. Ima lep život, ne vidim zašto i karijeru ne bi završio u Madridu. On želi da upravlja svojim životom. Finansijski, želeo bi bude pokriven do kraja života, kao i da njegova deca i unici imaju dovoljno. Osvojio je gotovo sve na svetu osim Svetskog prvenstva. Bila bi velika stvar da se vrati u Premijer ligu i tamo nastavi karijeru, ali mislim da to nije nešto što on u ovom trenutku želi, jer je sasvim srećan da igra za Real - izjavio je agent velškog reprezentativca Džonatan Barnet.