PRAVI ČOVEK NA PRAVOM MESTU U PRAVOM TRENUTKU Bivši predsednik FSS-a Tomilsav Karadžić o izboru Dragana Stojkovića za selektora Srbije!

Uskoro se očekuje promocija Dragana Stojkovića Piksija u novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije. Svojevrstan Gordijev čvor razmršen je, čini se, na opšte odobravanje fudbalske javnosti.

Dragan Stojković Piksi i Tomislav Karadžić
Dragan Stojković Piksi i Tomislav Karadžić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Ako neko Piksija dobro poznaje kao igrača, funkcionera i trenera to je Tomislav Karadžić, bivši predsednik FSS-a i Partizana.

Uska saradnja počela je u vreme kada je Stojković bio reprezentativac, a Karadžić funkcioner Saveza. Piksi se od 2001. godine našao u ulozi predsednika FS Jugoslavije, a Karadžić je, po formaciji, kao predsednik FS Vojvodine, bio potpredsednik.

Ostalo je u sećanju da su, od momenta kada su se upoznali, imali besprekoran odnos pun poverenja i poštovanja.Kada je Stojković izabran za predsednika FK Crvena zvezda, Tole je automatski postao v.d. predsednika FSJ. Naravno, Karadžić je pratio i kasniju, trenersku, karijeru Dragana Stojkovića. Definitivno ga odlično poznaje iz svih uglova.

Zbog toga, na temu izbora Piksija za selektora, jasno i glasno kaže: - Pravi čovek na pravom mestu u pravom trenutku!

Nikakvu dilemu nema Karadžić, koji je i kasnije bio vršilac dužnosti (nasledio je Zvezdana Terzića 12. marta 2008) i predsednik FS Srbije od jula 2008. godine posle trke sa Draganom Acom Bulićem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi