Ričmond Boaći
Vladimir Marković
Ričmond Boaći

Vladimir Marković

Ričmond Boaći, Foto: Vladimir Marković

Doskorašnji napadač Crvene zvezde nedavno se razišao sa klubom u kom je oživeo fudbalsku karijeru. Međutim, pojavila se vest da bi Ričmond Boaći mogao da ostane u Srbiji i nakon Marakane zaigra u Novom Sadu.

Ipak, kako kaže trener Vojvodine Nenad Lalatović, tako nešto trenutno nije realno, iako bi on lično voleo Boaćija u svojim redovima.

- I ja sam to čuo i čitao na portalima. Boaći je prekvalitetan igrač i sigurno je da bi za nas bio veliko pojačanje. Naravno da bih voleo da ga vidim u svojim redovima, ali mislim da to u ovom trenutku nije realno - izjavio je on za sajt Vojvodine i dodao:

- Što se tiče špic igrača, ako budemo došli do te situacije da dovedemo igrače iz inostranstva, voleo bih da to budu dva-tri kvalitetna igrača, ali taj igrač koji bude došao u našu Vojvodinu i u našu Srbiju da zarađuje dobar novac sigurno bi bio naš najplaćeniji igrač. On zato mora da napravi veliku razliku. Taj špic igrač mora da da između 15 i 20 golova po sezoni.

Boaći Tomane

ALO Foto: Marko Metlas

Boaći Tomane, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Kao primer pravog pojačanja on je istakao dolazak Umara Sadika u Partizan i tom prilikom pohvalio crno-bele.

- Da pohvalim ovom prilikom Partizan, on je na primer pogodio sa Sadikom. On je za mene izvrstan igrač, koji pravi veliku razliku. Naravno, i Crvena zvezda je dovodila sjajna pojačanja, gde su njihovi stranci pravili razliku i rešavali mnoge utakmice, kao i Partizanovi. Ako prihvatimo to i želimo da dovedemo stranca, onda on mora da pravi razliku kao što prave razliku stranci u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Da bude jako kvalitetan igrač.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: