Milan i Snežana Borjan
Marko Metlaš
Milan i Snežana Borjan

Marko Metlaš

Milan i Snežana Borjan, Foto: Marko Metlaš

Golman Crvene zvezde Milan Borjan proglašen je najboljim sportistom Sportskog društva Crvena zvezda. Sjajni čuvar mreže po prvi put od kako nosi crveno-beli dres dobio je laskavo priznanje. Kako i sam kaže u razgovoru za "Alo!", nagradu nije očekivao, ali mu svakako mnogo znači. 

- Iskren da budem nisam očekivao nagradu. Naravno, mnogo mi znači ovakvo priznanje. Zvezda je veliki klub, sa, istorijom, tradicijom i biti najbolji sportista u jednom ovakvom kolektivu zaista je veliko dostignuće. Želeo bih da se zahvalim mojim saigračima, čitavom Sportskom društvu, stručnom štabu, upravi i naravno mojoj porodici. Bez njih ovako nešto ne bi bilo moguće - rekao je Borjan za "Alo!".

Prethodnih desetak dana zaista su za pamćenje, naročito za reprezentativca Kanade koji je pre nagrade za najboljeg sportistu ostvario još jedno jako veliko dostignuće. Borjan je na dvomeču sa Milanom u nokaut fazi Lige Evrope prestigao Vladimira Petrovića Pižona i postao fudbaler sa najviše nastupa za Zvezdu u evropskim takmičenjima skupivši ukupno 51 utakmicu (Pižon ih je imao 50, prim.aut.).

- Velika je čast posle četiri decenije prestići takve legende kakve su Dušan Savić, Vladimir Petrović, Jovan Aćimović... Ulazak u istoriju Crvene zvezde je velika stvar za mene i moju porodicu. Presrećan sam zbog toga - dodaje golman Zvezde i ponavlja da mu je porodica veliki oslonac u životu:

- Porodica je meni sve na svetu. Oni unose mir, ljubav, stabilnost. Mnogo mi znači njihova podrška. Jako sam srećan što ih imam oko sebe.

Milan i Snežana Borjan

Marko Metlaš

Milan i Snežana Borjan, Foto: Marko Metlaš

PROČITAJTE JOŠ: