Suzi Kortez
Instagram/printscreen
Suzi Kortez

Instagram/printscreen

Suzi Kortez, Foto: Instagram/printscreen

Španska La Liga počinje danas, a da li će biti poslednja sa Leom Mesijem u noj, znaće se sledećeg leta. Argentinac će (bar) još godinu nositi dres Barselone. Takav epilog ipak nije učinio srećnim svakog navijača ponosa Katalonije. Jednu Brazilku, zaljubljenu u argentinskog majstora fudbala, nikako nije.

Ko će osvojiti titulu prvaka Španije?

 

Suzi Kortez, manekenka koju je proslavila njena guza (mis bum-bum sveta 2015), toliko je ogorčena letošnjom španskom sapunicom u kojoj je glavni lik bio njen miljenik da je najavila maltene rat protiv Barse. Ona je na Instagramu, gde je prati 2.397.496 korisnika te društvene mreže, objavila fotku na kojoj je gola i drži loptu iznad glave, dok je intimne delove svog zanosnog tela pokrila parolom - „Bartomeu out!“ Takođe, imala je poruku i uz drugu fotografiju na kojoj je nosila majicu s Mesijevim likom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#BartomeuOUT #BartoOUT #BartomeuDimision #BartoDimision #Votdecensura2020

A post shared by ???? ?????? (@suzycortezoficial) on Sep 4, 2020 at 3:45pm PDT

„Poštujem Mesijevu odluku (da ostane), ali dok je Bartomeu predsednik, neću nositi Barselonin dres, iako volim taj klub. Barsa čini zločin, praktično porobljava Mesija. Uskoro idem u Barselonu da pokrenem proteste protiv lošeg lika koji trenutno vodi klub“, napisala je 33-godišnja Brazilka, što je privuklo 11.811 sviđanja. Kortezova je, podsećamo, toliko zaljubljena u Mesija da je najpre iznad svoje zadnjice istetovirala njegovo ime, broj 10 i grb Barselone, a potom i Leov lik napred, tik iznad polnog organa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Venga hacer parte de mi club privado! Fotos y video súper caliente todos los días. LINK : ? https://onlyfans.com/suzycortez

A post shared by ???? ?????? (@suzycortezoficial) on Sep 8, 2020 at 8:41pm PDT

PROČITAJTE JOŠ: