NISU PARE U PITANJU, VEĆ NEŠTO BITNIJE Bukti unutrašnji rat među crveno-belima, napadaju se otvorenog garda, ne štede reči

Mesut Ozil je otpisan u Arsenalu, a plata mu je 24,4 miliona dolara.

Mikel Arteta
Mikel Arteta, Foto: EPA/Michael Regan

Mesut Ozil se oglasio posle izostavlja sa spiska registrovanih igrača za Premijer ligu.

Ubrzo je svoje rekao i trener Arsenala Mikel Arteta i poručio reprezentativcu Nemačke da samo sebe može da kriviti za sve:

- To što se dešava sa njim nije ništa novo. Atmosfera koja je oko njega otkako sam došao ovde je poprilično teška. Dosta toga se vuče već osam godina! Želeo sam najbolje za Mesuta, dosta puta smo bili blizu da se zbližimo, ali sve se vraćalo na staro kada bih ga morao izostaviti iz ekipe. Nema to nikakve veze sa ponašanjem ili sa smanjenjem plate, o čemu se piše. To nije istina. Unajmljen sam kao menadžer da pobeđujem i da donosim najbolje odluke za klub. Mesut je imao svoju šansu kao i drugi, ali ja gledam svakodnevno šta igrač može da donese timu. Neću se kriti iza kluba ili vlasnika. Ja sam doneo odluku da ne bude u timu i savest mi je čista. Žao mi je što sam neke igrače morao da izostavim iz tima, ali svakoga mogu da pogledam u oči. Od samog početka sam prema svima bio otvoren.

Ozil nije prijavljen ni za evropske utakmice. 

Za više sportskih vesti zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi