Stadion Partizana
RAS/Marko Metlaš
Stadion Partizana, Foto: RAS/Marko Metlaš

Nikola Trujić, nekadašnji fudbaler Partizana, Napretka i Vojvodine vratio se u Superligu i sada brani boje Voždovca.

Pročitajte još:

VIŠE NIKADA NEĆE BITI ISTI! Od sledeće sezone fudbal kakav sada gledamo ODLAZI U ISTORIJU! Najvažnija sporedna stvar na svetu igraće se PO NOVIM PRAVILIMA (FOTO + VIDEO)

ŠTA JE DOŽIVEO LEGENDARNI RUKOMETAŠ?! Veselin Vuković nepoželjan na meču sa Hrvatima, a onda URADIO OVO i sada o tom potezu BRUJI CELA SRBIJA! (FOTO)

BRAZILAC OTKRIO TAJNU Zbog ovoga je Modrić najbolji na svetu!

Trujić u crno-belim nije ostavio preveliki trag, kasnije je prešao u Vošu, a onda je igrao u inostranstvu za Tosno, koji se ugasio, a onda za Botošani iz Rumunije.

Kada je potpisao za Zmajeve ne krije da je imao i poziv Partizana da se vrati u Humsku.

- Govorio sam sa ljudima iz Partizana, postojala je mogućnost da se vratim, ali klub je trenutno u velikim problemima. Neću da krijem, Partizan je bez novca, u velikim finansijskim problemima. Partizan je veliki klub, ali ove sezone nema rezultate i zbog svega toga izabrao sam Voždovac. U Voždovcu problema nema, plate su uvek na vreme, iako nismo u vrhu tabele - rekao je Trujić.

On je istakao da se igrači u Srbiju vraćaju kako bi oživeli karijeru.

- U Srbiji mogu po šest, sedam meseci da vam ne plate ništa. Glavni cilj igrača nije zarada, već da pokušaju da bljesnu i pređu u neki jači šampionat. A tamo i pitanje novca dolazi u prvi plan. Rekao bih da je to osnovna razlika između ruskog i srpskog šampionata - zaključio je napadač.