Dejan Stanković
EPA/Andrej Cukić
Dejan Stanković

EPA/Andrej Cukić

Dejan Stanković, Foto: EPA/Andrej Cukić

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković je govorio o potencijalnim pojačanjima, a sad je otklonio svaku dilemu kada su u pitanju dolasci Aleksandra Prijovića i Duška Tošića!

Bivši golget PAOK-a, Aleksandar Prijović se u više navrata dovodio u vezi sa crveno-belima, a upravo je u poslednjih mesec dana ova priča bila u fokusu svih simpatizera crveno-bele boje: 

„Čuo sam se s Tošićem da dođe da trenira kod nas, bio je ovde dve nedelje. Nikad se nije dovodilo u pitanje da on potpiše za Zvezdu. Za Prijovića se povela priča kada smo bili na Kipru na zimskim pripremama. To ti je direktna priča... On tamo ima jaku platu, spustili smo se kada smo čuli uslove. Došlo se na ideju, ali daleko je to bilo od realizacije. Bilo je pet miliona prepreka“ - stavio je tačku na sva nagađanja Stanković! 

Najbolji igrač u Superligi Srbije, a da ne igra za "večite", po mišljenju Stankovića je:

Govorio je i o deci crveno-belih:

„Ponosan sam, ali nisam ja nikoga gurao. Kao što ne možeš da kotrljaš kocku. Ne može na silu ništa u životu. Došao je Radulović, zatim Krstović, Čupa Eraković. Tu su i Babić, zatim Matić, koji se meni sviđa. Imamo resurse, kao što sada igraju Veljko Nikolić, Njegoš i Gavrić. Ali ne mogu da igraju devet klinaca, mora da se pronađe balans. Zamislite da pustim dete protiv Ludogoreca da izgori? Nije stvar u tome da ih pustimo, i vratimo u omladince.“

PROČITAJTE JOŠ: