Siti - Junajted
AP/PeterPowell
Siti - Junajted

AP/PeterPowell

Siti - Junajted, Foto: AP/PeterPowell

Ekipa Ole Gunara Solskjera je odigrala odličan meč i na kraju došla do velike pobede kojom se velikom rivalu približila na 11 bodova zaostatka.

Već u prvom minutu Entoni Tejlor je nakon duela Gabriela Hesusa i Martijala dosudio penal, a Bruno Fernandeš je postigao gol za 0:1.

Šo je imao veliku šansu da poveća prednost, Ederson brani, a zatim je usledio period u kojem se igrao dosta spor fudbal što je naravno odgovaralo Junajtedu.

Siti se probudio. Stvorili su nekoliko šansi, ali je Din Henderson bio siguran na golu Crvenih đavola. Prvo poluvreme je završio Marez šansom, ali nije bio precizan.

Rodri otvara drugo poluvreme odličnom prilikom koju zaustavlja okvir gola, a zatim je usledio šok za domaće fudbalere. Šo i Rašford su napravili odličan posao u fazi napada, a Šo je povisio na sjajan način za 0:2.

Siti je pokušavao na sve načine da dođe do gola koji bi ih vratio u meč i to je ostavljalo dosta prostora Junajtedu. Martijal je u 68. minutu propustio zicer da završi priču, Ederson je spasio.

Ređali su se do kraja meča napadi Sitija. Ipak, do gola Građani nisu mogli i Junajted je došao do velike pobede.

Crveni đavoli su prekinuli niz Sitija od 21 pobede i približili su im se na tabeli Premijerlige na 11 bodova zaostatka.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ: