Crvena zvezda - Grafičar
Alo/Vladimir Marković
Crvena zvezda - Grafičar

Alo/Vladimir Marković

Crvena zvezda - Grafičar, Foto: Alo/Vladimir Marković

Prvotimci Crvene zvezde su celokupni letnji pripremni period proveli u Srbiji. Prvo se četa Dejana Stankovića pripremala na Divčibarama 11 dana, a potom i u Staroj Pazovi, gde su tokom sedam dana tempirali formu za brojne takmičarske izazove koji ih očekuju počevši od subote.

Crveno-bela ekspedicija iza sebe je ostavila još jednu fenomenalnu sezonu i krenulu u pohod u novu, još uspešniju. Srpska planina pokazala se kao odlično mesto za bazični deo priprema. Izabranici Dejana Stankovića na svakom treningu imali su fenomenalan pristup radu i obavezama na Divčibarama, a navijači su se potrudili da im i na ovim pripremama pruže podršku. Zvezda TV je bila i na terenu sa prvotimcima, ispratili svaki zanimljiv trenutak, a pokazaćemo vam i koju igricu su najčešće igrali u slobodno vreme kako na Divčibarama, tako i u Staroj Pazovi.

Kako su izgledale pripreme crveno-belih, kako su igrači i stručni štab šampiona Srbije provodili vreme u Srbiji, kao i brojne zanimljive detalje pogledajte u novoj epizodi emisije Zvezda TV.

PROČITAJTE JOŠ: