Zinedin Zidan
AP Photo/Michel Euler
Zidan

AP Photo/Paul White

Zidan, Foto: AP Photo/Paul White

Trener Zinedin Zindan je pred meč sa Viljarealom u kom njegov Real može da overi 34. titulu šampiona Španije rekao da je to najteža utakmica koju njegov tim ima od nastavka La Lige, a takođe dodaje da ima sličnosti između njega i Luke Modrića.

Real Madrid ima četiri boda prednosti u odnosu na Barselonu na dva kola pre kraja La Lige. Pobeda protiv Viljareala obezbediće Madriđanima titulu prvu još od 2017. godine.

"Verovatno je najteža utakmica ova sledeća. Viljareal je dokazao da mogu da igraju dobar fudbal. Dobar su tim i biće veoma komplikovan meč. Biće to najteža utakmica od nastavka takmičenja. Izaći ćemo da dobijemo meč kao i uvek. Treba im pobeda i dobar su tim", poručio je Zinedin Zidan pred meč sa Viljarealom.

NEmanja Maksimović i Luka Modrić

EFE/ Chema Moya

Nemanja Maksimović i Luka Modrić, Foto: EFE/ Chema Moya

Zinedin Zidan je burno reagovao na pitanje novinara o tome da bi Realu bilo lakše da Geret Bejl nije u svlačionici. Rekao je da Velšanin ima cilj kao i svi ostali, da se osvoji titula. Francuski stručnjak je lepo govorio i o Luki Modriću poručivši da između njih dvojice ima sličnosti.

"Ima sličnosti između onog kako on igra i kako sam ja igrao, ali važnije je kako se igrač oseća. Ja sam se povukao sa 34, ali Luka želi da nastavi da igra fudbal. Ima sjajnu sezonu, svi znamo kakav je igrač i uživamo što ga imamo, kao i Ramosa koji takođe ima 34 godine", rekao je Zidan.

Zidan je na kraju imao i poruku za navijače.

"Uvek mislimo na njih. Ima mnogo ljudi koji su propatili i i dalje pate. Verujem da fudbalom mogu neke stvari da se zaborave i da zato radimo svaki dan kako bismo osvojili titule. Nažalost ne mogu da budu s nama na tribinama. Želim da budu ponosni na nas".

PROČITAJTE JOŠ: