"MILOŠEVIĆ JE MISLIO DA ĆU SE OPROSTITI OD FUDBALA" Dao gol protiv Zvezde i doneo Kup Srbije Partizanu, a oni ga već "naterali" da završavi karijeru! (VIDEO)

Prošlo je godinu dana od finalne utakmice Kupa Srbije

Bojan Ostojić
Bojan Ostojić, Foto: youtube/ FK Partizan Beograd

Tada je Partizan slavio golom Bojana Ostojića, a Kup Srbije je zahvaljujući njemu stigao u Humsku.

Heroj prošlogodišnjeg finala se prisetio tog meča:

"Meni je posle finala Kupa protiv Crvene zvezde isticao ugovor, a to je bila moja 99. utakmica u Partizanu. Trener Milošević je mislio da ću se oprostiti od fudbala, verovatno nije bio upoznat sa situacijom. Na moju veliku sreću, produžio sam ugovor sa crno-belima na još jednu godinu” - izjavio je 36-godišnji Bojan Ostojić.

Ostojić je otkrio da nije bilo predviđeno da on postigne gol:

"Nisam ni trebao da idem na taj skok. Trebalo je da ide Slobodan Urošević, a ja da ostanem kao 'obezbeđenje'. Tada nam je Plan bio da Urošević ide dva puta na prekid, pa dva puta ja. I kao da sam osetio, rekao sam Čakiju pred taj slobodan udarac da on ostane, a da ja idem na taj skok" - otkrio je Ostojić koji je potom obelodanio šta mu je rekao fudbaler Zvezde:

"Sećam se da je Žule (Filip Stojković, tadašnji desni bek Crvene zvezde) stajao pored mene i pitao me: "Otkud ti ovde, mi znamo da ti ne ideš na skok?!". I eto, Pantić je odlično izveo prekid, ja sam se našao tu gde jesam i na našu sreću lopta je ušla" - rekao je Ostojić.

Crno-beli nastavljaju prvenstvo mečom protiv Mladosti iz Lučana 30. maja.

"Neće biti lako da se vratimo, nije bilo lako početi sa treninzima. Svi su imali teške uslove za trening tokom pandemije koronavirusa. Posle meča protiv Mladosti okrećemo se Kupu i idemo u Surdulicu, gde ćemo igrati protiv Radnika. U timu imamo i dvojcu novajlija – Denisa Stojkovića i Nikolu Štulića i oni su sjajni igrači i pokazatelj zašto je Partizanova škola jedna od najboljih u Evropi" - zaključio je iskusni defanzivac.

 

Povezane vesti