Dejan Stanković
Alo, Marko Metlaš
Dejan Stanković

Alo, Marko Metlaš

Dejan Stanković, Foto: Alo, Marko Metlaš

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković debitovaće kao glumac. Strateg crveno-belih prihvatio je poziv Lazara Ristovskog da se nađe u novoj TV seriji "Drim tim" koja je govori o ekipi Bulbuderca. Stanković će na malim ekranima glumiti samog sebe, a prva epizoda ovog ostvarenja zakazana je za 17. januar. Pored njega ulogu je dobio i Dekijev pomoćnik Nenad Milijaš.

- Kada sam dobio poziv od Laze da učestvujem u ovom projektu, bez razmišljanja sam rekao da, pogotovo što je u pitanju pozitivna fudbalska priča o ostvarenju snova. Za to je, u sportu kao i u filmu, najbitnija ekipa. Da bi jedan tim funkcionisao kao "drim tim" ljudi moraju da dišu kao jedan – da se razumeju, poznaju i da budu fleksibilni. Ekipa je ta koja sve nosi na svojim leđima i pravi razliku i kada je dobro i kada je loše - naglasio je Stanković.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели DRIM TIM serija (@drimtim_serija)

Na stadionu Trudbenika u Zvezdarskoj šumi, gde su scene snimane, Deki je trenirao kao igrač mlade reprezentacije i Crvene zvezde.

Pored Lazara Ristovskog u glavnoj ulozi fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova - Ilije Ike Srdića, u seriji igraju brojni poznati glumci među kojima su Tatjana Šojić, Danica Ristovski, Mima Karadžić, Milan Kolak, Milica Tomašević, Teodora Ristovski, Jelisaveta Teodosić i Đorđe Stojković.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: