Dušan Tadić
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
Dušan Tadić

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Dušan Tadić, Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Prema audio razgovorima do kojih je došlo tužilaštvo i prezentovalo ih na suđenju, grupa muškaraca osumnjičenih za višestruke pljačke imala je u planu da ukrade satove i profesionalnim fudbalerima u ovoj zemlji.

Ovaj dnevni list navodi da se dosta pričalo o skupocenim satovima Dušana Tadića i da je grupa pljačkaša planirala da upadne u njegov stan i da mu ukrade skupoceni sat koji poseduje.

Tadić je poznat kao osvedočeni ljubitelj ovakvih satova, pa je nedavno promovisao i jedan od najpopularnijih modela, "Nautilus" kompanije Patek Filip iz Ženeve, koji na tržištu dostiže cenu i do 180.000 dolara (oko 153.000 evra).

Novinar Vuter Laumans u istom tekstu piše i kako su se članovi "Roleks bande" vozili čitav dan po gradu tražeći potencijalne žrtve, među kojima je bio i Ren van Dam, poznati holandski preduzetnik.

Van Dam je teško bio povređen, imao je više preloma lobanje, a ni dan danas mu nije vraćen skupoceni sat. Počinioci su bili uhvaćeni i priznali su delo, prenosi Telegraf. 

Auto pljačkaša je bio ozvučen i otuda audio razgovori u kojima se jasno čuje da su članovi bande razgovarali o satovima Stivena Bergvajna, Sijema de Jonga i Dušana Tadića.

PROČITAJTE JOŠ: