Ederson (Mančester Siti)
AP/Laurence Griffiths
Ederson (Mančester Siti)

AP/Laurence Griffiths

Ederson (Mančester Siti), Foto: AP/Laurence Griffiths

Dragi naši čitaoci, ljubitelji Premijer lige i Fantazi menadžera, nastavljamo započetu tradiciju davanja saveta za promene u vašem "fantazi timu" koji bi mogle da Vam pomognu da u narednom periodu popravite bodovni saldo ili ostvarite neku važnu pobedu u ligi u kojoj učestvujete, sa kolegama, drugarima ili poznanicima.

Kod Engleza nema odmora, juče i prekjuče je odigrano 15. kolo, a već danas i sutra se igra kompletno 16. kolo Premijer lige. Naravno, povrede i kartoni uveliko mnogima diktiraju promene u ekipi, pa će danas do 15 časova mnogi morati da menjaju tim.

1. Aleksandr Lakazet (Arsenal)

Francuz jeste dao gol iz penala protiv Čelzija, ali mu je taj pogodak izvesno podigao samopouzdanje posle serije mečeva bez poentiranja. Arsenal osokoljen pobedom nad Plavcima ulazi u seriju lakših utakmica i očekujemo da Lakazet uđe u golgetersku seriju, možda i da ostvari neku asistenciju, a cena od 8,2 je sasvim pristojna za njega.

2. Džejms Medison (Lester)

Ukoliko vam je potreban vezista koji ne košta mnogo (7,1) onda je za naredni period Medison odličan izbor. Medison je nezamenljiv u postavi Lisica, a često asistira, ume i da postigne gol, i deluje da je pravo vreme da mu pružite šansu.

3. Kris Bašam (Šefild Junajted)

Deluje nerealno ubaciti defanzivca poslednjeplasirane ekipe u tim, ali koliko god da loše igraju, "oštrice" primaju malo golova, a u naredne tri utakmice mogu da sačuvaju mrežu makar jednom, a možda i dva puta. Sa cenom 4,7 isplati se rizikovati, pošto klub iz Šefilda gostuje ekipama koje teško daju golove, Kristala Palasu i Barnliju, a zatim čekaju Njukasl.

4. Pedro Neto (Vulverhempton)

Vezista Vukova je posle povrede Raula Himeneza definitivno ključni igrač ekipe i od njega sve polazi. Ume da postigne gol, ali i da asistira, i ako ga nemate u timu, a potreban vam je jeftin vezista (5,7) onda nema bolje ponude za vas.

5. Vladimir Coufal (Vest Hem)

Izuzetno povoljan defanzivac (4,7) može da bude dobro rešenje za poslednju liniju u narednom periodu. Reprezentativac Češke se ustalio u postavi Čekićara, menadžer Dejvid Mojes mu neograničeno veruje, a Coufal mu se odužuje odličnim partijama u kontinuitetu.

PROČITAJTE JOŠ: