Igrači Crvene zvezde na testovima
FK Crvena zvezda
Igrači Crvene zvezde na testovima

FK Crvena zvezda

Igrači Crvene zvezde na testovima, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde završili su sa odmorom, juče i danas obavili su specijalističke lekarske preglede u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije, a sutra u 11 časova trener Dejan Stanković obaviće zvaničnu prozivku i odraditi prvi trening.

Odmorni i raspoloženi, fudbaleri Crvene zvezde su od ranih jutarnjih časova dva dana stizali po grupama u Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku na medicinske testove. Uz tradicionalne praznične čestitke, naši igrači su redom obilazili sve lekarske ordinacije i prema rečima nadležnih doktora u dobroj su psiho-fizičkoj kondiciji. Igrači su se suočili i sa novim testiranjima u Centru za motorička istraživanja i analitiku sporta što su bili i zahtevi novog stručnog štaba.

Novi trener Dejan Stanković sutra u 11 časova obaviće zvaničnu prozivku prvog tima, a zatim će odraditi prvi trening. Fudbaleri Crvene zvezde se u subotu 11. januara sele na Kipar, gde će u Pafosu imati odlične uslove za bazični deo priprema. Sa Kipra se vraćaju 21. januara, a već posle tri dana odlaze na dvonedeljne pripreme u Antaliju. U hotelu “Regnum” odigraće i šest pripremnih mečeva i vratiti se u Beograd 7. februara.

Spisak utakmica u Turskoj:

26 . januar – Arka Gdinja (Poljska)

29. januar – Vardar (Severna Makedonija)

1. februar – Ludogorec (Bugarska)

2. februar – Celje (Slovenija)

5. februar – Dunajska Streda (Slovačka)

6. februar – Aktobe (Kazahstan)

Superliga Srbije nastavlja se 14. i 15. februara utakmicama 21. kola, Crvena zvezda koja je lider šampionata sa 55 bodova, čak 11 više u odnosu na Partizan, gostuje Čukaričkom na Banovom Brdu.