Marko Gobeljić
AP/AntonioCalanni
Marko Gobeljić

AP/AntonioCalanni

Marko Gobeljić, Foto: AP/AntonioCalanni

- Mislim da se situacija iz Milana nikada neće potpuno slegnuti. Ostaje jedan veliki žal zbog promašaja i crvenog kartona, bol i neprijatnost u stomaku, koji će se vraćati uvek pri pomisli na taj meč. Da je moglo bolje, moglo je, nekada, prosto, neke stvari se nameste, ali ono što mi ostaje jeste da naučim mnogo iz svega što se dogodilo. Još jedna bolna lekcija. - rekao je fudbaler crveno-belih za "Srpski telegraf".

Nastavio je u istom ritmu.

-  Proganjaće me celog života, ali ja sam optimista i verujem da će tu biti još mnogo dobrih duela i golova u Ligi Evrope i Ligi šampiona, kojih ćemo se navijači i ja radije sećati. 

Navijači su bili više nego grubi prema Gobeljiću.

-  Nažalost, i to se dešava u fudbalu, ti ljudi se ne mogu nazivati navijačima, pravi su oni koji daju podršku i kada nam ide dobro i kada je loše.

Na kraju je imao poruku.

-  Nisam se bojao reakcije navijača, znao sam da su delije uvek uz nas i da od njih uvek doživljamo najlepše ispraćaje, kao i dočeke, i kada se pobeđuje i kada se gubi - rekao je Gobeljić.

"Delije" su mu skandirale na povratku iz Milana.

-  Uvek kažem da moramo razdvajati prave navijače. One koji su spremni da zbog Zvezde prelaze svakog vikenda i po 200 kilometara i navijače sa društvenih mreža koji su tu samo da vređaju i prete. Na sreću, mnogo je više naših pravih delija! Ovim putem želim još jednom da zahvalim "delijama" na ogromnoj podršci i ljubavi, koje pružaju - zaključio je on.

Pročitajte još: