Tuča
Printscreen
Tuča

Printscreen

Foto: Printscreen

Derbi osmine finala Kupa BiH doneo je sjajnu fudbalsku predstavu, ali i nesportsko ponašanje domaće publike koja je na razne načine i više puta tokom meča dovodila u opasnost gostujuće igrače.

Pročitajte još:

U toku susreta s tribina stadiona, u delovima gde su bili smešteni domaći navijači, mogli su se čuti uvredljivi povici, a u nekoliko navrata navijači su na teren ubavivali pirotehniku i čvrste predmete.

Sve je kulminiralo u 75. minuti kada je igrač Sarajeva Anel Hebibović pogođen zbog čega je susret bio prekinut na čak 22 minuta.

Šarić, pomoćnik Husrefa Musemića je u gužvi pred kraj meča šutnuo igrača Širokog Brijega.

Sindikat profesionalnih fudbalera BiH osudio je ovaj potez rečima da "najoštrije osuđuje sramotan čin kondicionog trenera FK Sarajevo Dževada Šarića koji je udario nogom igrača protivničkog tima, čime je dodatno stvorio tenzije na samom susretu i mogućnost da nanese ozbiljnu povredu fudbaleru u plavom dresu".

Pobedom crno-belih, Srbija preskočila Hrvatsku! Ovaj trijumf može mnogo da znači u velikoj borbi!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 03.10.2019. 19:13 Srbija bi mogla da ima dva predstavnika u kvalifikacija za Ligu šampiona! Astana - Partizan, Foto: FK Partizan Fudbaleri Partizana su ostvarili pobedu nad Astanom na gostovanju rezultatom 2:1 u okviru drugog kola Lige Evrope, a ovom pobedom su popravili poziciju i koeficijent Srbije na UEFA rang listi.

Utakmica je završena pobedom Širokog Brijega rezultatom 3:2, a napadnuti Franjić je dobio crveni karton pa je domaćin utakmicu završio sa igračem manje.

Bonus video: Slavlje na kraju utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos