Bibras Natho
FK Partizan
Bibras Natho

FK Partizan

Bibras Natho, Foto: FK Partizan
Napredak Partizan

Twitter

Napredak Partizan, Foto: Twitter

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

mile

01.08.2020 21:55

penal je napravio igrač sa brojem 16, a ne 6... čisto da znate, bez obzira sta ova slika govori. Ako imate dilemu, pogledajte snimak, pogledajte zapisnik sa tekme, igrsč sa brojem 16 je dobio i zuti karton za penal... samo se ja pitam, koji penal?!

О!

01.08.2020 22:50

Какав јак доказ!? 'Ајде, не спрдајте се!

Kussta

02.08.2020 04:41

Samo ostraščeni, neobjektivni, glupi.....ne vide da je penal postojao i da je ispravno dosuđen ! Ostojiću je ovaj skoro skinuo dres.... /nije to samo neko blago povlačenje, već je baja punom šakom povukao dres i ....dok on skače i odbija loptu, Ostoja je u tome sprečen/. Ovo u izveštajima niko ne spominje....kako je u isto vreme odgurnut i Vitas..... koji pada /a obe ruke su mu u vazduhu-slobodne/.Da može...bio bi to dupli penal ! Bravo! Vi ste prvi i jedini ovo objavili. Ponovite je danas.

stane

02.08.2020 07:28

nema smisla da pogrešno komentarišete ovu situaciju oko penala.Prvoo penal je bio prava penalčina i nie dosuđen što je Ostojic vučen za dres vec što je igrač Napredka zagrlio oko sruka Vitasa tako da nije dozvolio da se on odvoji od zemlje i eventualno šuutira glavom.Nesmete daprikazujete pogrešno ovakve situacije kao evo vec Partizanu nameštaju utakmice.Pre ovog penala trbalo je da se sudi jjoš jedan kada je u skoku igračNapredka igrao rukom.

Sladjan

02.08.2020 09:59

Penal cist ko suza!!!dal je moguce igraci napretka toliko ocigledno vuce za dres igraca partizana!!!!!Ali uopste nije bio Korner za partizan,to je tako....jer je lopta metar preko precke otisla I sudija dosudio Korner!!!!!znaci greska sudije kod kornera!!!