Niklas Bendtner
Instagram: bendtner14
Niklas Bendtner

Instagram: bendtner14

Niklas Bendtner, Foto: Instagram: bendtner14

Dečko od skandala nastavlja da šokira javnost - Niklas Bendtner je u autobiografiji izneo nove detalje koji su užasnule planetu. Bivši reprezentativac Danske, koji je najpoznatiji po tome što je nosio dres Arsenala, nedavno je izdao autobiografsku knjigu u kojoj je opisao bogatu i kontroverznu karijeru. Pošto je otkrio koliko je novca znao da potroši na ruletu za 90 minuta, Bendtner je posebno "poglavlje" posvetio i ženama koje su ga okruživale.

Šta mislite o plaćanju za se*sualne usluge?

 

Za jednu devojku, koju nije želeo da imenuje, rekao da ga je ucenjivala detetom tražeći da joj on plati ugradnju silikona.

- Jedna od devojaka s kojom sam bio je došla kod mene s pričom da je trudna. Rekla je da za sve postoji cena, čak i za ono što će uraditi po tom pitanju. Kada sam je pitao šta to znači, dodala je: "To znači da ćeš platiti moje nove grudi, želim da se poboljšaju." Na kraju sam to i uradio, platio sam joj nove grudi.

Najviše pažnje privukla je izjava da igrači iz Premijer lige često koriste usluge prostitutki. Čak i noć pred važne mečeve.

- Ako ste skloni neverstvu, mnogo je bolje naručiti prostitutku nego pokupiti neku devojku u gradu. Tačnije, manje je rizično. Znam dosta situacija gde su devojke jako želele seks, a onda bi vas fotografisale i ucenjivale - rekao je Bendtner.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nicklas Bendtner (@bendtner) on Jun 23, 2020 at 11:56am PDT

Inače, Danac je od 2017. godine u vezi sa top modelom Filin Roepstrof.

PROČITAJTE JOŠ: