Milan i Luka Jović - Sofija Milošević
Alo!/Marko Metlaš-Masanori Jošid
Milan Jović

Alo!/Marko Metlaš

Milan Jović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

"Što nisam srećan i što da ne budem?"- zapitao se na početku Milan Jović, a zatim šta su radili Luka i Sofija.

"Sofija nije izlazila da proslavlja rođendan zato što je u drugom stanju. Luka nije šetao i proslavljao u gradu, već je bio sa svojom devojkom kod kuće. Oni su u njegovom stanu i mi se redovono čujemo. Za sada je sve dobro".

 

"Dopadalo se nama ili ne, mi smo tu da podržimo Luku. On je punoletan, prošao je dosta toga u životu i siguran sam da može da razmišlja svojom glavom. I da nam se na sviđa, ne bih rekao sinu i došao u sukob sa njim. Vreme će pokazati da li je Sofija dobra ili ne. Dok je bila sa nama, bila je mirna osoba kao sve ostale. Ne delim osobe na visokoj i niskoj nozi ili po nekim drugim podelama. Sofija je dolazila kod nas kući, bila je kod nas u selu. Čujemo se svakodevno, podrška smo svom detetu. Ako se Luki dopada takav život pod svetlima reflektora, zašto se ne bi svidelo nama? Podržaćemo ga, nemamo prostora da se bunimo" - rekao Lukin tata, koji otkriva da o  svadbi još nisu razmišljali, jer čekaju da se završi ova situacija u državi.

Sofija Milošević

Masanori Jošida/Alo!

Sofija Milošević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

O Sofijinom ljubavnom životu se mnogo piše u mediji, Milan ističe da ne procenjuje ljude iz stvari koje su radile u prošlosti:

"Pisalo se svašta, ne ulazim u tuđu prošlost, niti znam, niti sam video. Ono što nisam video svojim očima ne mogu da potvrdim. To je moj stav. Mi smo razumna porodica".

Luka Jović

EPA/Rodrigo Jimenez

Luka Jović, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

 

"Luka je došao u Srbiju da bi bio sa porodicom. Znali smo pre njegovog dolaska da će doći i nije zbog Sofije dolazio. Hteo je da sa svojim narodom u Srbiji provede ovo vreme. Bio je spreman da pomogne državi, finansijski i na bilo koji drugi način. Luka će da pomogne srpskom narodu i znam šta je bio dogovor pre njegovog dolaska. Kao porodica smo uz Luku i uz njegov izbor, šta god da odluči. Treba da ga kritikuju na jedan civilizovan način. Ne boli me, znam istinu. Neke stvari su preterane, bilo je nesporazuma i što se tiče Luke, nije razumeo baš najbolje".

Komentari (4)

Nes

22.03.2020 13:17

Njegova pomoc nije potrebna Srbiji. Vise bi pomogao da je ostao tamo odakle je I dosao. Sta Sam ja imam pare I mogu da radim sta hocu. Narodu je dosta vise takvih.

viktorija

22.03.2020 15:34

@Nes - Dajte ljudi ne budite zli i pakosni. Mlad je , živeo je napoju, nije upoznat u potpunosti sa situacijom. Sem toga, nije bio pozitivan dva puta.Mladić je za primer,sportista itd. Treba da dobije novčanu kaznu, došao je da pomogne svojoj porodici, narodu Srbije sa donacijama itd. Ostavite ga na miru, neka uživa sa svojom devojkom i roditeljima. Pustite te šuplje priče.... u ovim teškim trenucima kada je Srbija na počečtku "ludila Korone". Pogrešio je, ali nikoga nije ugrozioDosta više pljuvanja

Vlado

22.03.2020 15:14

Mlad i naivan ! Zaljubio se u aždaju !

sanja

22.03.2020 16:56

A sta je on,crveno slovo?Prekrsio je zakon,sleduje mu zatvor,pa i treba da ide u zatvor.