Milan Borjan
Alo/Vladimir Marković
Milan Borjan

Alo/Vladimir Marković

Milan Borjan, Foto: Alo/Vladimir Marković

Golman Crvene zvezde i kapiten tima iz Ljutice Bogdana Milan Borjan, prokomentarisao je nedavnu izjavu trenera Milana Piolija, koji je rekao da njegovu ekipu očekuje gostovanje crveno-belima u Sarajevu, umesto u Beogradu.

- Nadam se da je reč o lapsusu. Ne bi se valjda folirao da ne zna odakle je Crvena zvezda. Ako zaista ne zna odakle je prvak Evrope i sveta, onda je to njegova velika sramota. U svakom slučaju, već 18. februara će doći kod nas, a mi ćemo se potruditi da dobro zapamti i Beograd i Zvezdu. Motiva svakako imamo. Umeli smo i ranije da iznenadimo favorizovane protivnike, pokušaćemo da to učinimo i sad - rekao je Borjan za "Informer".

U Italiji je odigrano 18 kola, a Milan je trenutno prvi. Golman Zvezde veruje da se "rosoneri" još nisu fokusirali na duele sa crveno-belima, već su usredsređeni na Seriju A.

- Verujem da Pioli nije mnogo ni razmišljao o Zvezdi. Prvi su u prvenstvu, važno im je da ostanu na čelu tabele. Imaju teške protivnike i to im je prioritet, jer žele da osvoje 'skudeto'. Možda je zbog toga i napravio lapsus oko grada u koji će ići uskoro - objasnio je Borjan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: