Dragan Bojat
Foto: Instagram
Dragan Bojat

Foto: Instagram

Dragan Bojat, Foto: Foto: Instagram

Supertalentovani desni bek Partizana Dragan Bojat (16) rekao je da mu je želja da debituje u dresu Partizana i da sa crno-belima osvaja trofeje.

- Došao sam iz Proletera iz Zrenjanina. Fudbal sam zavoleo na ulici i onda me je otac odveo na prvi trening u jedan mali lokalni klup „Sporto“ sa četiri godine. Prvi put sam dobio poziv za Partizan 2012. godine na jednom turniru u Beogradu. Tu sam prvi put zaigrao za crno-bele. U omladinskoj školi Partizana sam sve do danas igrao u svim kategorijama - rekao je Bojat u intervjuu za klupski sajt.

Desni bek iz Partizanove omladinske škole našao se na spisku igrača koje je trener prvog tima Savo Milošević pozvao na pripreme za novu sezonu.

- Želja mi je debi u dresu Partizana i osvajanje trofeja sa Parfizanom. Voleo bih da zaigram na večitom derbiju pred našim navijačima i da naravno postignem gol, to mi je najveći san. Dolazak u prvi tim je za mene želja od malih nogu, otkad sam napravio prve fudbalske korake i sada mi se to ostvarilo. Presrećan sam i nadam se da cu opravdati ukazano poverenje - zaključio je Bojat.

Bojat je rekao i da mu je u Partizanu uzor Nemanja Miletić, ali da najviše voli da gleda igrače kao što su Dani Alveš i Marselo.

PROČITAJTE JOŠ: