Nenad Lalatović
Alo Vladimir Marković
Nenad Lalatović, Foto: Alo Vladimir Marković

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović produžio je ugovor sa čelnicima kluba do juna 2021. godine. Na taj način, „stara dama“ i mladi stručnjak nastaviće uspešnu saradnju koju su imali u prethodnom periodu, a navijači Voše se nadaju da su time nagovešteni i još bolji rezultati crveno-belih u narednoj sezoni.

Predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić izrazio je zadovoljstvo zbog produženja ugovora sa Lalatovićem i poželeo mu mnogo sreće u budućnosti.

– Bez obzira na određene spekulacije, produženje saradnje sa Nenadom Lalatovićem nikada nije dolazilo u pitanje. Klub je zadovoljan načinom njegovog rada, o čemu najbolje svedoče rezultati, tako da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo. U prethodnih godinu dana, mnoge stvari su se pomerile unapred, a u budućnosti ćemo svi zajedno morati da radimo još više. Prošle godine, prioritet nam je bio rezultat u prvenstvu, a naredne sezone ćemo, pored toga, za cilj imati i da afirmišemo mlade momke iz naše omladinske škole, kao i da pokušamo da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope – kaže Gajić.

Ipak, sav fokus crveno-belih trenutno je orijentisan isključivo ka preostalim mečevima u tekućoj sezoni.

– Krećemo u napad na zvanje vicešampiona i plasman u finale Kupa, za šta mislim da je realno ostvarivo, uzimajući u obzir kvalitet rada na čelu sa Nenadom Lalatovićem. Sledeće sezone, ići ćemo u pohod na trofeje i to je ono što želim da poručim svim našim vernim navijačima. Klub funkcioniše jedinstveno i zbog toga sam veoma srećan. Direktor kluba nam nesebično pomaže, a dobru komunikaciju imamo i sa Gradom Novim Sadom, tako da se stvorila jedna dobra klima unutar kluba. Jedino će nam nedostajati navijači na utakmici protiv Čukaričkog, ali prema informacijama koje imam, i oni će uskoro ponovo moći da dolaze na stadion – kaže Gajić.

Predsednik FK Vojvodina naglašava da i dalje ima veliki entuzijazam i želju da klub učini još uspešnijim nego što je danas.

– Imam veliku motivaciju za nastavak svog rada, što je izuzetno bitno za svakoga, bez obzira na to kojom vrstom posla se bavi. Između nas u klubu se stvorila odlična hemija, a nosilac svega toga je Nenad Lalatović i rezultat koji je ostvario. Ugovor sa njim je produžen na još godinu dana, ali i te kako postoji naša obostrana otvorenost za još dužu saradnju. Vojvodina je veliki klub, a Nenad Lalatović je veliki trener i to ćemo demonstrirati i dalje – poručio je Gajić.