Ruštu Rečber
Youtube/ Barbosa Fútbol Videos
Ruštu Rečber

Youtube/ Barbosa Fútbol Videos

Ruštu Rečber, Foto: Youtube/ Barbosa Fútbol Videos

Legendarni turski golman Ruštu Rečber vodi veliku bitku sa koronavirusom, a njegova partnerka otkrila je kakve je simptome sve imao.

U poslednja 72 sata, Ruštu je prošao kroz najtežu fazu, i dalje je u kritičnom stanju, ali se Isil nada da će Turčin izaći kao pobednik.

"Poslednja 72 sata su bila veoma teška i nadam se da će od sada ići ka boljem. Želim da se zahvalim svima koji su uz nas. Ovo je teška bitka ljudskog bića protiv potpuno nepoznatog virusa, sa kojim se organizam jako teško bori. Mislim da je ključna stvar da ga što ranije otkrijete, jer se virus širi munjevito u grudima, plućima i tu nastaju prave muke", otkrila je Isil i nastavila:

"Protekla tri dana bila su kritična, Ruštu je imao konstantnu temperaturu, ali je neobične simptome koje nikada pre nije osetio. Osetio je ogromnu slabost, jedva je mogao da se pomera, izgubio je apetit... ali to nije sve, njegova boja koža se promenila, bukvalno je "posiveo", lice, usne, sve! Disao je ubrzano i kašljao bez prestanka. Nije mogao ni da priča, imao je neumeren puls...", ispričala je Isil za turske medije.

Podsetimo, navodno je upravo Ruštu dobio koronu od svoje supruge, koja je virus pokupila kod manikira...