Ljupko Petrović
Alo Marko Metlaš
Ljupko Petrović

Alo Marko Metlaš

Ljupko Petrović, Foto: Alo Marko Metlaš

Nekadašnji hrvatski fudbaler, Robert Jarni kaže da nikada nije postojao dogovor po kojem bi on prešao u Crvenu zvezdu 1991. godine.

On je demantovao ove reči Ljupka Petrovića 

"Davor Šuker i Robert Jarni su igrači koje smo već kaparisali i koji su trebali da dođu u Crvenu zvezdu u leto 1991. godine. Isto tako vam garantujem da bismo ponovili uspeh iz Barija, i to možda više puta. Međutim, izbio je rat i sve je to propalo. Žao mi je jer je Jugoslavija imala snagu da donese ne samo jednog već možda i više prvaka Evrope", rekao je Petrović.

Nije se dugo čekao demant od Roberta Jarnija:

"Zbog te izjave Ljupka Petrovića tri dana telefon mi nije prestao zvoniti. Zovu me svi prijatelji i poznanici i govore mi kako su pročitali tu vest. Moram priznati da je nisam ni video dok mi nije poslata na mobilni. Jednostavno ne mogu shvatiti zašto je to Petrović izjavio kad to nije istina. Sa mnom o transferu u Zvezdu niko nikad nije pričao, niti me pitao bih li ja tamo igrao. Da stvar bude još čudnija, ne znam kome je to Zvezda dala kaparu za moje usluge. Pojma nemam", rekao je Jarni za "Slobodnu Dalmaciju".