Sari i Ronaldo
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
Sari i Ronaldo

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Sari i Ronaldo, Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Italijanskom treneru Mauriciju Sariju se ponovo "drma" klupa u Juventusu, pošto na dve utakmice posle nastavka sezone u Italiji, njegov tim nije dao gol, a i izgubili su u finalu Kupa od Napolija koji je bio konkretniji rival tokom čitavog meča!

Na kraju je Napoli slavio zahvaljujući boljem izvođenju jedanaesteraca, a upečatljiva scena je bila kada je vidno nezadovoljni Kristijano Ronaldo posmatrao svoje protivnike kako se raduju!

Ronaldo je loš gubitnik, a od kad je došao u Juventus dešavalo mu se sve više da gubi.

Uz to dodajte da je već imao verbalne sukobe sa Mauricijom Sarijem koji ga je čak i izvodio iz igre zbog loših izdanja, a sasvim je moguće da će se ponovo posvađati nakon poraza u finalu!

Kao glavni razlog za to se ističu kritike Sarija na račun Ronalda, trener Juventusa tvrdi da Portugalac nije dovoljno spreman!

"Njegovo fizičko stanje je trenutno isto kao i kod svih ostalih, kao i Dibale, Daglasa Koste... Fali mu 'oštrine' kako bi bio najbolja verzija sebe", rekao je Mauricio Sari!

Otkrio je i šta se desilo u svlačionici:

"Nisam mnogo rekao igračima posle meča. Bio sam besan i razočaran kao i oni, tako da je u tim trenucima najbolje ćutati", zaključio je Italijan.

Ostaje da se vidi reakcija Ronalda na njegove reči, pošto je Portugalac skoro svaki dan na društvenim mrežama kačio snimke na kojima trenira, sasvim moguće je da je Ronaldu potrebno par utakmica kako bi se vratio u svoju prepoznatljivu golgetersku formu!

PROČITAJTE JOŠ: