Frenk Lampard
EPA/Phillip Guelland
Frenk Lampard

EPA/Phillip Guelland

Frenk Lampard, Foto: EPA/Phillip Guelland

Menadžer Čelsija Frenk Lampard istakao je posle poraza od Bajerna u Minhenu u osmini finala Lige šampiona da je njegova ekipa napravila greške zbog kojih je u ranoj fazi meča inkasirala dva gola.

Bajern je u revanš meču osmine finala elitnog takmičenja pobdio Čelsi sa 4:1. Robert Levandovski (10. i 83. minut), Ivan Perišić (24) i Korentin Toliso (76) bili su strelci za domaće, dok je Tami Abraham jedini gol za Plavce postigao u 44. minutu.

"Bajern je dobro odigrao. Nisam srećan posle poraza 4:1, ali kada rano primite dva gola… Uspeli smo da se kasnije vratimo u meč. Kada uporedite njihova i naša izdanja u Ligi šampiona, video sam mnogo dobih stvari koje smo uradili, ali je bilo i loših. Imali smo individualne greške koje su im omogućile golove, a to će vas dotući na ovom nivou", istakao je Lampard i dodao:

Frenk Lampard

EPA Gerry Penny

Frenk Lampard, Foto: EPA Gerry Penny

"Dobra je vežba za nas što smo se susreli sa Bajernom koji ima toliko iskustva u Ligi šampiona. Mnogo naših igrača debitovalo je u ovoj sezoni. Znam gde želimo da budemo i znam da ćemo se vratiti".

Bajern će u četvrtfinalu elitnog evropskog takmičenja snage odmeriti sa Barselonom, 14. avgusta od 21 čas.

PROČITAJTE JOŠ: