Siniša Mihajlović
EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI
Siniša Mihajlović

EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

Siniša Mihajlović je majstor da i od obične konferencije za medije napravi spektakl, tako je bilo i pred večerašnji meč protiv Parme. Srpski trener je počeo obraćanje bez novinarskih pitanja, za koje smatra da su uvek ista, a malo ga je naljutilo i što ga svaki put pitaju o njegovoj bolesti, leukemiji, koju je uspešno pobedio.

- Mnogo toga će u meču protiv Parme zavisiti i od nas, otvorena je utakmica. Radimo šta treba da radimo, mi smo profesionalci, ali ne želim da plačem niti da više odgovaram na neka pitanja. Imate 10 dana da spremite pitanja i onda dođete ovde sa istim pitanjima koja mi postavljate preko neke stvari. Od deset pitanja, devet je uvek isto. Voleo bih da pokažete malo više mašte. Zato je i veliki broj odgovora očigledan. Godinu dana je prošlo od moje bolesti, teško ću to zaboraviti i bez vas. Bila je to prilično usr**a godina, ali deca i porodica su bili dobro.

Novinari su pitali Srbina i šta misli o odluci da pravdu deli sudija Mauricio Marijani.

- Nije nikakva tajna da nemam dobre odnose sa arbitrima iz Rima. Nadam se da će se situacija sa koronavirusom uskoro završiti jer je igranje bez publike sr**e. Ko vam kaže da je igranje na praznom stadionu kao žena bez se*sa, potpuno je u pravu - završio je Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ: