Fudbaleri Crvene zvezde
FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

"Olimpijakos poludeo za novom mladom zvezdom", glasi naslov u grčkim medijima koji najavljuje transfer Njegoša Petrovića iz Crvene zvezde u bratski klub iz Pireja. Ne navodi se koliko bi transfer mogao da iznosi, ali se veruje da neće ispod dva miliona evra, uz određene procente od naredne prodaje.

Njegoš Petrović

ALO!/Marko Metlaš

Njegoš Petrović, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Da je odlazak Petrovića sa "Marakane" izvestan najavio je ranije generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić izjavom da će najmanje jedan od tri bisera između Petrovića, Veljka Nikolića i Željka Gavrića otići kako bi se dobila finansijska injekcija. Petrović će tako napustiti crveno-bele posle samo jedne godine i dolaska iz Rada za 400.000 evra.Takođe, klubu sa Banjice sleduje deo novca od budućeg transfera.

Najtrofejniji grčki klub je u prošlosti više puta da voli da kupuje igrače iz Srbije, posebno mlade kao što je to uradio sa Lazarom Ranđelovićem, Nikolom Čumićem, Urošem Đurđevićem i Svetozarom Markovićem, a pravio je i izlazne transfere u Zvezdu Marka Marina i Mohameda El Fardua Bena i u Partizan Saše Zdjelara.

Komentari (2)

Sergio

18.06.2020 09:31

Milioni stižu na Marakanu? Idu pare u Brazil?

Miki

18.06.2020 14:17

Ja ga ni za dzabe ne bi uzeo. Dečko amabaš ništa ne zna. Najgori igrač koji je ikad obukao dres zvezde. Ko njega gura svaka mu čast. Velika neznalica!!!