Radosav Petrović
EPA/Koca Sulejmanovic
Radosav Petrović

EPA/Koca Sulejmanovic

Radosav Petrović, Foto: EPA/Koca Sulejmanovic

Radosav Petrović ostaće upamćen kao jedan od miljenika navijača Partizana, taj epitet zaslužio je nakon 138. Večitog derbija kada je protiv Crvene zvezde baš na današnji dan bio najzaslužniji za trijumf "crno-belih".

Nekadašnji reprezentativac Srbije je u intervjuu za Sportski žurnal istakao da bi voleo da se vrati u Humsku, ali ne po cenu da zauzima mesto mlađim igračima.

"Neretko se pominjao povratak, u nekoliko navrata čak sam i razgovarao s ljudima iz Partizana, pre neku godinu postojale su dobre šanse makar za pozajmicu, međutim, nije se realizovalo. Hvala im, prvo, što su učinili sve da me vrate, pritom, na razumevanju za moju situaciju. Voleo bih, svakako, da se vratim, odigram makar još malo za Partizan, ali ako bih to učinio - želeo bih da budem u stanju da mogu da pružim nešto na terenu, ne da se vratim samo da bih se vratio i da na konto starih zasluga zauzimam mesto mlađima", rekao je Raća.

Član Almerije veruje da za tako nešto šansa postoji.

"Nikad se ne zna, prošlo je devet godina od odlaska: nedostaje mi Teleoptik, svi ljudi koji rade, ili su radili tamo, počev od Gavrana... Nedostaje mi i igranje na JNA, naježim se kad krene himna. Jedino što me žulja i voleo bih da se što pre promeni - da se navijači ujedine, uvek su bili važni za ekipu i klub", smatra Petrović.