Savo Milošević
FK Partizan
Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević , Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je zadovoljan formom i radom svog tima u pripremnom periodu pred nastavak Superlige.

Crno-beli su danas odradili još jednu trening utakmicu na SC Tleoptik, u kojoj je beli tim pobedio crni 2:1.

"Momci dobro rade. Veoma je teško i komplikovano ogranizovati utakmice koje igraju međusobno, a da to liči na nešto, da bude ozbiljno i da niko nikog ne povredi. Dosta su disciplinovani. Zadovoljan sam, ima stvari koje moramo da popravljamo. Znaju oni sve te stvari, ali su noge i dalje teške i treba nam malo više koncentracije. Tamičarski ritam mora da se dobije kroz utakmice. Ima finesa koje mogu još bolje, ali s obzirom na situaciju, deluje zadovoljavajuće. Ne bih da ih hvalim mnogo", rekao je Milošević posle trening meča.

Na današnjem susretu igrao je i Sejdba Suma, koji je propustio prethodne dve kontrolne utakmice.

"Suma je povredu vukao još iz derbija, on i Sadik u bili polupovređeni kad smo počeli ovaj deo priprema. Dobro to deluje, nismo hteli ništa da rizikujemo. Danas smo probali, jer se pribložava prvenstvo, da vidimo u kom je stanju. To deluje dobro".

Pred nastavak preventsva i subotnji meč protiv Mladosti iz Lučana u 27. kolu, crno-beli će sutra odradili još jedan test na Covid 19.

"To je preporuka našeg ministarstva i FŠ, a i kao klub treba da shvatamo situaciju ozbiljno. Treba da uđemo u takmičenje u subotu i moramo da vodimo računa o zdravlju igrača. Moramo da se iskontorlišemo i da vidimo u kakvom smo stanju i sa te strane", zaključio je Milošević.