Fudbal
Printskrin
Fudbal

Printskrin

Fudbal, Foto: Printskrin

Šuškalo se da bi crveno-beli dres mogao da zaduži Ričmond Boaći.

- Po meni veliko pojačanje za nas su igrači koji su nam se priključili iz omladinskog pogona. To je budućnost Vojvodine, UO je izneo plan pred Skupštinu kluba koja je prihvatila i usvojila da se Vojvodina okrene svom omladinskom pogonu, dokazanoj “fabrici” talenata. Uz par iskusnih, stabilnih i dokazanih igrača koji će biti mentori onim mlađim. Boaći po meni jeste pojačanje za neke superligaške ekipe, ali u ovom konceptu se ne uklapa u nas dugoročni plan - rekao je Milutinović za "Hot sport".

On je zadovoljan uslovima na pripremama.

- Uslovi u Turskoj su najbolji mogući. Trudimo se da našim igračima pružimo maksimalno savršene uslove za pripreme i mislim da smo to uspeli i ove godine.

Prvu utakmicu na pripremama, protiv Altaja, ste odigrali 1:1, debitovao je i Veljko Simić.

- Prva utakmica je uvek teška, bila je dobra utakmica, videli smo dosta mladih igrača na terenu, dobrih poteza. Simić je pokazao da će biti dobro pojaćanje za nas i da se nismo prevarili njegovim dolaskom.

Momčilo Mrkaić (Vojvodina)

Alo/Marko Metlaš

Milutinović je uživo ispratio i meč Proletera.

- Taj dan smo doneli odluku da pogledamo nekoliko utakmica koje su se odigravale u Antaliji, podelili smo se i ja sam došao da pogledam Proleter. Došao sam da pogledam neke igrače, a usput da dam podršku mom prijatelju koji je sportski direktor, na prvoj utakmici u Antaliji.

Otkrio je i da li u redovima ovog kluba ima igrača za Vojvodinu.

- Mogu da kažem da necemo dozvoliti da prvi ne vidimo neke igrače u Proleteru, jer je to u našem dvorištu. Leonardo je skrenuo pažnju na sebe ovih šest meseci, pokazao se interesantim, ali o tome će sportski direktor da priča, ako uopšte dođe do interesovanja Vojvodine - zaključio je Milutinović.

Bonus video: