Nikola Krstović
FK Crvena zvezda
Nikola Krstović

FK Crvena zvezda

Nikola Krstović, Foto: FK Crvena zvezda

Vredno treniraju fudbaleri Crvene zvezde na Kipru, a neko od koga se na proleće mnogo očekuje na proleće je talentovani napadač Nikola Krstović koji je istakao da su pripreme za sada veoma naporne.

- Krenuli smo od prvog dana sa dva treninga dnevno. Izuzetno su jaki treninzi, ali imali smo program pre početka priprema koje smo svi ispoštovali, tako da izdržavamo napore. Ipak, utisak je da su pripreme teže nego prošle godine. Intenzivniji, ali kraći, međutim, u malom su vremenskom razmaku pa nemamo vremena ni da se odmorimo u potpunosti - počinje Krstović.

Dvadesetogodišnjem centarforu prija rad sa loptom.

- Radimo sve više s loptom i to me čini srećnim. Stručni štab želi da to usavršimo i prenesemo na utakmice. Nedostajao mi je fudbal na pauzi, jer sam isključivo radio teretanu i trčao. Još uvek nas lopta ne sluša kako treba, ali iz treninga u trening ćemo to usavršavati. Ima još mesec dana do prve takmičarske utakmice.

Znače mladom Krstoviću saveti trenera Dejana Stankovića, a ni njemu nije strano da porazgovara sa saigračima, pogotovo onim mlađima iz Omladinske škole i usmeri ih na pravi način.

- Mnogo mi znače saveti trenera Dejana Stankovića. Igrao je najbolju ligu na svetu, osvojio Ligu šampiona i zaista se radi o odličnom treneru. Svaka njegova rečenica je zlata vredna, sve pamtim i pokušaću da to maksimalno iskoristim. Što se tiče mlađih igrača, razgovaramo, i govorim im da trebaju da ćute i rade. Nije to lako, ali moraju da imaju svoj put i volju za sve što su zamislili. Isplatiće im se to, pre ili kasnije.

Jasne ambicije ima Krstović što se tiče prolećnog dela sezone.

- Počeo sam takmičarsku godinu golom i na isti način završio polusezonu. Nadam se da ću postići više pogodaka, ali mi i trebaju utakmice kako bih imao samopouzdanje da pokažem sve ono što sam demonstrirao u Zeti gde sam bio najbolji igrač i prvi strelac - zaključio je Krstović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: