Luka Adžić
Youtube/Crvena zvezda
Luka Adžić

Screenshoot Instagram

Luka Adžić, Foto: Screenshoot Instagram

Luka Adžić je i dalje, kako smo saznali od članova njegove porodice, u Belgiji, gde se nalazi zbog sportskih i profesionalnih obaveza, dok će u Beograd doći tek na sahranu. 

- Luka ne može da dođe sebi od šoka. Dedu je obožavao. Možda čak više od svih drugih članova porodice. Ponosan je bio na činjenicu da je baš njegov deda kralj narodne muzike. Ne zna se ko je tačno ponosniji bio, da li Šaban na Luku ili Luka na dedu - ispričao je za VIP magazin jedan od članova velike familije Šaulić i dodao da do Luke trenutno niko ne može da dođe.

Šaban Šaulić

Alo!/N. Vujanović

Šaban Šaulić, Foto: Alo!/N. Vujanović

U toku jučerašnjeg dana, iz Belgije, Luka je objavio čitulju svome dedi, na kojoj je ispisao:

- Moj jedini deda, moj dekara, ponosan sam što sam tvoj unuk, beskrajno tužan što nećeš biti pored mene, da delimo naše uspehe. Zauvek u srcu, tvoj Luka - napisao je fudbaler u poslednjem oproštaju, a kako kaže naš izvor, teško mu je i da priča s roditeljima.

PROČITAJTE JOŠ:

- On je isključio sve telefone, društvene mreže... Nikome se ne javlja i na sa kim ne želi da razgovara, pa ni sa roditeljima, majkom Sanelom i ocem Ivanom - kaže izvor za VIP i objašnjava razloge takvog ponašanja.

Šaban Šaulić

Printskrin: Večernje novosti

Šaban Šaulić, Foto: Printskrin: Večernje novosti

- Luka nikada nikog nije izgubio i zbog toga ne zna kako da se nosi s ovim nemerljivim gubitkom. Prvi put je ostao bez nekog svog, i to ne bez bilo koga, već bez omiljene ličnosti iz svog života. Deda mu je bio sve. Podržavao ga je u nameri da postane fudbaler. Kada je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom, deda je bio najponosniji i svima se hvalio. Čak je nosio majicu sa Lukinim likom na kojoj je pisalo: „Moj unuk, moj ponos“ - završava izvor za VIP.

Luka: Sve su mi pesme omiljene

Budući da do Luke ovoga puta iz opravdanih razloga nismo uspeli da dođemo, prenosimo vam deo njegovog intervjua za „Alo!“, koji je Luka dao pre dve godine: - Deda i ja smo osobe za sebe. Volim da slušam njegove pesme. Nemam omiljenu, sve su mi omiljene, tako da ne mogu nijednu da izdvojim - govorio je tada fudbaler Crvene zvezde, a sada igrač Anderlehta.

 

Šabanovu majicu sa Lukinim likom imali smo prilike i sami da vidimo u Krčedinu, gde smo ga posetili pre nekoliko meseci.

- Mnogo sam ponosan na svog Luku. On je odličan fudbaler, na svog oca Ivana. Mada, i meni je fudbal išao od ruke, časna reč. Ako mene pitate, više sam voleo da se bavim fudbalom nego pevanjem. Geni su to - hvalio nam se tom prilikom ponosni deda Šaban. 

I kao da zna šta bi njegovog dedu najviše obradovalo, Luka je stisnuo zube i uspeo da izađe na teren i postigne gol za Anderleht, koji je potom posvetio preminulom dedi. Adžić je u 22. minutu doveo svoj tim u vođstvo na gostovanju Antverpenu i najavio pobedu od 3:2.