"NEKO MI JE SVE PODMETNUO" Nakon vesti o kršenju samoizolacije i hapšenju, oglasio se Ninković! "Nisam još video roditelje"

Nije mu jasno čemu tolika fama.

Nikola Ninković
Nikola Ninković, Foto: Youtube/picenotime

Srpski fudbaler Nikola Ninković negira da je protiv njega podneta krivična prijava zbog kršenja pravila o samoizolaciji. Nekadašnji vezista Partizana nedavno je stigao u Srbiju iz Italije, gde igra za Askoli.

Mediji su ubrzo preneli da je, pored Luke Jovića, i on prekršio samoizolaciju i da će krivično odgovarati.

U tome, tvrdi Ninković, nema istine.

"Krivična prijava ne postoji, bar meni niko ništa nije dao, a nisam ništa ni potpisao. Iz policije me jesu proveravali i bio sam u hotelu kad su dolazili. Mislim da mi je sve podmetnuto, ne znam zašto se stvorila tolika fama. Ponavljam niko meni ništa nije rekao o prijavi, niko me nije hapsio, tu sam u hotelu", rekao je on za Sportski žurnal.

Nikola Ninković
Nikola Ninković, Foto: Blic/Marko Metlaš

Prema odluci nadležnih, ljudi koji dođu iz područja okarakterisanih kao žarišta koronavirusa u samoizolaciji moraju provesti 28 dana.

"Slušajući predsednika Vučića po dolasku u Beograd, samoinicijativno sam otišao u izolaciju, a na granici nisam dobio potvrdu ili bilo kakav papir da moram u karantin. Znao sam da može da bude problema i zato sam odlučio da odem u hotel, ponavljam, samoinicijativno", istakao je 25-godišnji igrač i dodao:

"Ovde mi ne daju ni smeće da izbacim, van apartmana ne mogu nigde, čak ni u hodnik, a da ne govorim o posetama. Kad mi nešto treba, zovem recepciju, postoji procedura i ne izlazim. Nisam još video roditelje".

Povezane vesti

 • Korisnik: Kostadin
  26/03/2020 - 07:32
  Pa neće valda biti sa nekom pravnicom.
 • Korisnik: Karma
  25/03/2020 - 21:05
  Bahate bitange, bez mozga, bez savesti - nije video roditelje ali se pobrinuo da se vidi sa prostitutkama ... Onaj drugi došao da bi bio devojci na rođendanu ...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi