Saša Ćurčić
Marko Metlaš
Saša Ćurčić

Marko Metlaš

Saša Ćurčić, Foto: Marko Metlaš

Ima mnogo anegdota vezanih sa Sašu Ćurčića. Većina njegovih saigrača kada sednu sa novinarima, vole da se prisete vremena provedenim sa njim, ispričaju neku ludu anegdotu iz svlačionice ili onu van terena, ali Nil Šiperli nije jedan od takvih.

Gostujući u podkastu ''Under the Cosh'' Nil se prisećao svoje karijere i mnogih saigrača sa kojima je igrao. Definitvno je najviše oduševljen bio Atilio Lombardom i našim Đanijem.

Kada ga ne voditelj upitao, da li je Đani pravio probleme u timu, Nil mu je odbrusio sa jednim kratkim - Nije, što je sve ostavilo u čudu.

Evo cele izjave Šiperlija o Srbinu

-Bio je sjajan! Prošle sezone je bio u Kristal Palasu i radio sa mnom u klubu, sada radi u nekom srpskom klubu ili hrvatskom? Na terneu je bio ekcentričan, nikada nisi znao šta će da uradi, da li će da predribla petoro ljudi i da da gol... Ali dok je bio u Kristal Palasu, bio je pravi profesionalac! 

Dotakli su se posle i njegovom učešću u Velikom bratu, pričali o njegovom čuvenom plesu na krovu automobila, ali ono što je sigurno, Šiperli je pun poštovanja za Đanija i tvrdi da je Saša u Kristal Palasu pronašao sebe i bio pravi profesionalac!

PROČITAJTE JOŠ: