Siniša Mihajlović
Tanjug
Siniša Mihajlović

Tanjug

Siniša Mihajlović, Foto: Tanjug

Pred Bolonjinu utakmicu, sa Beneventom, ultrasi kluba kojeg vodi Siniša Mihajlović su u velikom broju pevali i navijali ispred stadiona u trenutku kada je dolazio autobus sa igračima i strategom kluba.

Tada je Miha prokomentarisao jednog od njih koji je imao istetovirano lice, a video snimak iz autobusa je procurio u javnost.

Navijačima se to nije svidelo, pa su zatražili sastanak sa srpskim trenerom, što se i dogodilo.

- Navijači su rekli ono što misle i želeli su da raščistimo neke stvari. Verujte mi da nikad ne bih pomislio da ću nekad morati da se objašnjavam sa njima, jer smo oduvek gajili veliko obostrano poštovanje - započeo je Miha priču o sastanku, pa je u dahu nastavio.

Nije se tu Miha zaustavio, nego je preneo još neke detalje.

- Razgovarali smo o tome šta ih muči, šta mene muči, kao na primer njihova parola na tom dočeku, gde su napisali da smo "autobus plaćenika", što me je pogodilo - dodao je on.

Siniša Mihajlović (Bolonja)
Siniša Mihajlović (Bolonja), Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Baš u tom trenutku je Siniša prokomentarisao istetoviranog momka sa vozačem autobusa.

- Pitao sam sve njih da li su nekad bili u autobusu pre utakmice. Nemaju osećaja da je atmosfera u autobusu ležerna, da svako traži način da se opusti, pa neko sluša muziku, neko priča, neko se šali. Tako je bilo i u našem autobusu. Napravio sam šalu na račun tetoviranog momka jer mi je privukao pažnju, ali nisam ga uvredio kao što oni kažu. Svako može slobodno da uživa u nečemu što voli, pa sam se i ja našalio u vezi sa godinama, jer obično mladi blokiraju autobus. i kada sam rekao da "kao da smo osvojili prvenstvo", to je bio kompliment, a ne ruganje - završio je srpski stručnjak.

Pročitajte još: