SAMO JEDAN ČOVEK JOŠ UVEK NE ZNA DA JE MARADONA UMRO Neće mu biti lako, Dijego i on bili su jako bliski!

Karlos Bilardo još uvek ne zna da je Dijego Armando Maradona preminuo 25. novembra. Porodica 82-godišnjeg bivšeg selektora Argentine još mu je nije saopštila tu vest.

Dijego Maradona
Dijego Maradona, Foto: AP/Natacha Pisarenko

Članovi porodice zabrinuti su zbog toga kako bi čovek koji je sa Maradonom 1986. godine osvojio titulu Svetskog prvaka mogao da reaguje ako sazna šta se dogodilo.

Naime, Bilardo boluje od Hakim-Adamsovog sindroma, bolesti koja deli simptome sa Alchajmerom i manifestuje se kod starijih ljudi. Njegov brat Horhe ugasio je TV na dan kad je Maradona umro i od onda ga nije upalio, ali sada traži način kako da to saopšti Bilardu a da ga ne uznemiri dodatno.

U razgovoru za Sijelo Sport otkrio je kako će pokušati da pronađe način da Oskar Ruđeri i ostali članovi generacije 1986. saopšte tu vest svom bivšem treneru.

"Ovo je vest koja će biti u medijima četiri, pet ili dvadeset dana i to komplikuje situaciju jer Bilardo voli da gleda utakmice, prati ih dosta preko nedelje. Pričao sam sa Ruđerijem, on će se sastati sa nekoliko igrača iz te generacije i oni će mu reći. Videćemo kako će reagovati", rekao je Horhe i dodao:

"Dijego mu je puno značio. Postojala je i veza sa njegovom bivšom ženom. Svi smo bili jako povezani i sigurno je da će mu vest teško pasti."

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi