GDE ĆE VAM DUŠA LJUDI?! Ni mrtvom mu ne daju mira - stigao zahtev da se ekshumira Maradona, a razlog je više nego šokantan! (FOTO)

Legendarni Argentinac je preminuo u sredu, a sahranjen je u četvrtak.

Maradona Dijego Armando Maradona preminuo
Maradona Dijego Armando Maradona preminuo, Foto: Foto: AP/Natacha Pisarenko

Skandal u najavi u Argentini! Devetnaestogodišnji Santjago Lara tražio je preko advokata da se otkopa telo sahranjenog Dijega Armanda Maradone, manje od 24 sata pošto je ono položeno na večni počinak u Buenos Ajresu.

Maradona je preminuo u sredu u 60. godini usled srčanog udara, a sada je Hoze Nunjez podneo zahtev preko porodičnog suda u La Plati, tražeći autopsiju, DNK analizu i da se telo prebaci u sudsku mrtvačnicu.

Ko je po Vama najbolji fudbaler svih vremena?

Ukupan broj glasova: 492

  • Dijego Maradona: 49% (242)
  • Kristijano Ronaldo: 6% (28)
  • Johan Krojf: 2% (12)
  • Leo Mesi: 7% (36)
  • Pele: 35% (174)

Nunjez je o zahtevu pričao i putem argentinske televizije, a ovo nije prvi put da klijent Santjago Lara biva u centru pažnje sa istim ciljem. Lara je navodno šesto dete Maradone i svoju borbu da dokaže da mu je sin počeo je još 2014. kada mu je bilo samo 13 godina. Maradona je priznao zvanično petoro dece, s tim što mu je za dvoje trebalo duže vremena da bi to učinio. Dok je Dijego bio živ, Lara je više puta pokušavao da dođe do nagodbe i pravnog tima Maradone i u tome nije uspevao.

- Majka mi je umrla kad sam imao samo tri godine, ali neposredno pre nego što je preminula, kad su joj skinuli respirator da bi mogla da priča, rekla je advokatima da sam Dijegov sin. Samo hoću da znam ko sam. Finansijska strana ovoga me ne zanima. Znam da će ovako nešto izazvati previranja u Argentini, ali ako ja ne uradim to, ko će mi dati DNK - pitao je Lara govoreći za Telemundo.

Pre četiri godine je prvi put progovorio javno o svojoj borbi. Njegova majka je bila konobarica, Natalija Garat i preminula je još 2006. sa samo 23 godine od posledica raka pluća, nakon sedmogodišnje povremene veze sa Dijegom. Podsećanja radi, dva sina i tri kćeri koje je Maradona priznao, napravio je sa četiri različite žene.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi