Nikola Malbaša
Youtube/under PFC
Nikola Malbaša

Youtube/under PFC

Nikola Malbaša, Foto: Youtube/under PFC

Bivši fudbaler Nikola Malbaša (43) nalazi se u bekstvu, a policija za njim traga jer se sumnjiči da je izvršio krivično delo – pokušaj ubistva, piše Srpski telegraf.

"I.N. je dobro poznat policiji kao kradljivac automobila, ali je nakon robije zbog tih dela rešio da pređe na viši nivo i postane diler narkotika. Među njegovim saradnicima našao se i Nikola Malbaša, za kojeg policija još ispituje da li je i on diler ili samo zavisnik. Sigurno je samo da je neko nekom tu dugovao veliki novac", otkriva za Srpski telegraf izvor blizak istrazi.

Kobne večeri I.N. se parkirao kod okretnice autobusa 83 i 18 i mirno čekao Malbašu, kao i uvek, a prema našim informacijama, on i živi u ulici pored.

"Čim je bivši fudbaler Partizana seo u kola, počela je rasprava oko dugova. Malbaši je u jednom trenutku pao mrak na oči, pa je izvadio nož i nekoliko puta ga zario dileru u stomak i istrčao iz automobila. On je ostao bespomoćan na mestu vozača, pa ga je verovatno primetio neko od prolaznika i pozvao Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u Urgentni centar", navodi izvor.

I.N. je hitno operisan, a lekari su, i pored povreda opasnih po život, uspeli da ga stabilizuju i sada se oporavlja.

Inače, Malbaši se gubi trag u medijima kada mu je 2008. istekao jednogodišnji ugovor sa ekipom kineskog osvajača duple krune Šandongom, koju je tada vodio bivši trener crno-belih, a sada selektor Srbije Ljubiša Tumbaković. Malbaše se sećamo i iz sezone 2003/2004. kada je bio jedan od junaka protiv Njukasla, igrao je izuzetno u dvomeču, mada je promašio jedanaesterac u Engleskoj.

PROČITAJTE JOŠ: