Vučić
printskrin
Aleksandar Vučić

Alo.rs

Aleksandar Vučić, Foto: Alo.rs

Fudbaler Real Madrida Luka Jović i italijanskog Askolija Nikola Ninković vratili su u Srbiju iz država koje su u samom vrhu liste najjače pogođenih korona virusom.

Predsednik Vučić je posle objave da se osim najnovijih mera o zatvaranju graničnih prelaza, međugradskog i autobuskog prevoza, spomenuo između redova i neposlušne fudbalere.

"Momci, ne možete sve. Naši ljudi su nam preči od vaših miliona, zato svi treba da poštuju zakon i biće kažnjeni u skladu sa zakonom", istakao je Vučić, dodavši nešto kasnije:

"Najlakše je kažnjavati. Mislim da ti dečaci se kaju zbog učinjenog, podnete su verovatno prijave, a nadam se da ćemo izbeći... Trenutno su u izolaciji u stanu i hotelu. Biće uhapšeni istog sekunda, ako izađu. Ne razumem ih sasvim, ali ne treba da se iživljavamo na njima. Samo je potrebno malo više odgovornosti", poentirao je predsednik Srbije.

Ninković je demantovao navode da je bežao iz samoizolacije, dok se Jović pravdao dozvolom kluba pošto nije zaražen virusom COVID-19.

Komentari (3)

Mara

19.03.2020 18:58

Dobru poruku je poslao predsednik.....

Rasa

19.03.2020 19:42

Ipak su oni samo glupi fudbaleri,oni ovo ne razumeju.

Marija

19.03.2020 20:04

Jos samo da objave kako su ih kaznili. Moraju se svi ama bas svi pridrzavati vanrednih mera,Ovo nije sala,Ako su mislili da se sale sto nisu ostali tamo gde su bili imaju para pa neka se tamo frajerisu.