Igrači Zvezde
Foto: FK Crvena zvezda
Igrači Zvezde

Foto: FK Crvena zvezda

Igrači Zvezde, Foto: Foto: FK Crvena zvezda

- Ovo nam je bilo prekopotrebno. Odlično smo ušli u utakmicu, ispoštovali smo sve dogovore iz svlačionice, ali nam je i protivnik dozvolio da igramo agresivno. Znamo koliko nam je bitna ova pobeda, cela ekipa se podigla. Idemo dalje, novi izazovi su pred nama i moramo biti maksimalno fokusirani na sve što nas očekuje. Znamo šta navijači žele, trudimo se da ih iz utakmice u utakmicu obradujemo, a verujem da su uživali u sinoćnim golovima makar i kraj malih ekrana – naglasio je Nikolić.

Sva tri prvenstvena gola Veljko Nikolić postigao je na fenomenalan način. Mladi Zvezdin fudbaler ne krije da je prezadovoljan što je namestio nišanske sprave.

- Možda će zvučati kao kliše, ali moji golovi su plod timske igre. Kada svaki fudbaler odradi ono što se od njega traži dolazimo u priliku za gol. Najbitnije je da tim pobeđuje, jer samo tako možemo doći do zacrtanih ciljeva. Naravno, presrećan sam jer mi je realizacija vrlo dobra. Uvek želim da postignem lep pogodak, a to se upravo desilo protiv Radničkom, Mačve i Voždovca.

Kao i svim igračima, tako i Nikoliću nedostaju navijači kako bi zajedno sa njima proslavili svaki gol i pobedu.

- Mnogo nam fale. Prosto nedostaje nam huk sa tribina, kao i kada na kraju utakmice svi zajedno pevamo ispred severne tribine. Upravo zato mi dajemo i više od maksimuma na terenu jer znamo da su oni uz nas. Verujem da će nas i dalje pratiti na svakom koraku, kao i da će se uskoro radovati još lepšim golovima i pobedama – podvukao je Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ: